Vaasan kesäyliopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

Tillgänglighetsutlåtande

Beakta följande innan du anmäler dig:

1. När du anmäler dig binder du dig samtidigt att betala kursavgiften.

2. Kursavgiften betalas vid anmälningen med nätbetalning. * Om sommaruniversitetet annullerar kursen, returneras avgiften till kunden. Om du inte kan betala kursavgiften med nätbetalning, kan vi skicka en räkning. I så fall hoppa över nätbetalning genom att stänga webbläsaren efter anmälningen. Räkningen skickas till dig cirka en vecka efter kursen har börjat. Obetalade kursavgifter skickas till indrivningsbolag efter förfallodagen. Kursavgifterna är indrivningsbara. (Lag nr. 706/2007).

3. Vänligen notera att kursanmälningarna är bindande

- Om du trots allt inte kan delta i undervisningen meddela i första hand sommarunis kansli om detta per e-post, adress info@vasasommaruniversitet.fi

- Du bör annullera ditt deltagande senast en vecka innan kursen inleds. I andra fall uppbär vi en inhiberingsavgift på 20 % av kurspriset, dock minst 20 euro.

- Om du helt låter bli att annullera ditt deltagande, och inte dyker upp till undervisningen eller annullerar ditt deltagande när utbildningen/kursen redan inletts så debiteras hela kursavgiften

- Din anmälan ogiltigförklaras inte fast du låter bli att betala kursavgiften. Kursavgifterna är indrivningsbara. (Lag nr. 706/2007).

4. Om du inhiberar ditt deltagande måste du alltid meddela det till sommaruniversitets kansli, inte bara till lärare.

5. I så fall sommaruniversitetet inhiberar kursen, meddelas det via e-post senast en vecka innan kursen börjar.

6. Bekanta dig med sommaruniversitetets anmälningsinstruktioner också på vår hemsida.

Vid anmälning din personbeteckning kan krävas för fakturering och registrering av kursresultat.

* Betalningsförmedlare
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830 www.paytrail.com