Vaasan kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

10006804 WWW-suunnittelu, verkkokurssi (ayVIEK2021) VY

Tämä kurssi on peruttu

Kussi peruttu!


Laajuus: 5 op

Koodi: VIEK1007 

Edeltävät opinnot: –

Osaamistavoite:

Opiskelija osaa kurssin suoritettuaan arvioida verkkosivuja käytettävyystutkimuksen keinoin ja toteuttaa sisällöltään ja käytettävyydeltään toimivia sekä standardinmukaisia verkkosivuja html:n ja css:n avulla. Opiskelija osaa myös muokata digitaalisia mediaelementtejä verkkosivujen tarpeita vastaaviksi. Lisäksi opiskelija ymmärtää sisällönhallintajärjestelmien perusperiaatteet.

Sisältö: Luentoja ja harjoituksia käytettävyydestä, sisällöntuotannosta ja merkkauskielistä.

Suorituskieli: Suomi.

Opetus: Verkkokurssi Moodlessa

Suoritustapa: Teoriamateriaali ja harjoitukset ovat moodlessa ja kurssi etenee hyväksytystä viikosta toiseen. Käytämme Slack chat ohjelmaa jolla saa yksityistä ja ryhmätukea suoraan. viimeisen viikon jälkeen harjoitustyön palautus aktivoituu.

Kirjallisuus: Opettajan ohjeiden mukaan.

Arviointi: 1–5 / hylätty.

Opettaja: KTM Juha Halonen

 

Aikataulu ja maksut


Aika:

Verkkokurssi Moodlessa 4 viikkoa: 17.8.-13.9.2020. Harjoitustyön palautus viimeistään 11.10.2020.

Maksut

Kesäyliopiston kurssimaksu 95 €+ VY-maksu 50 € 

Kesäyliopiston kurssimaksu 95 € maksetaan ilmoittautuessa ja avoimen yliopiston VY-maksu 50 € maksetaan ILPA-ilmoittautumisen yhteydessä  (saat tähän ohjeet sähköpostitse, kun kurssin toteutuminen on vahvistettu).

Kesäyliopisto perii opetuksesta kurssikohtaisen maksun sekä kurssikohtaisen VY-maksun.Tämä VY-maksu on VY-suoritusten kirjaamisesta yms. hallintokuluista perittävä maksu. Se ei liity millään tavalla VY:n opiskelijoiden VY:lle maksamiin maksuihin. VY-maksun suuruus on määritelty 1.8.2018 voimaan tulevan yliopistojen uuden maksuasetuksen mukaisesti.

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai vanhemmat, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Huom! Vaasan yliopiston perustutkinto-opiskelijat voivat tiedustella puoltomahdollisuutta opintoihin, lisätietoja saat oman koulutusalasi omaohjaajalta.

Opettaja: Halonen Juha

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 35, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Aika: 17.8.2020 - 13.9.2020

Kurssimaksu: 145,00 € (Yhteistyöyliopiston opintomaksun 50,00 € opiskelija maksaa erikseen opintojen alkaessa yhteistyöyliopistoon. Saat ohjeen sähköpostitse myöhemmin.)

Hinta ilmoittautumisen yhteydessä: 95,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 28.5.2020 0:00

Ilmoittaudu viimeistään: 9.8.2020 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit