Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

223005 Kestävä keittiö - hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle -kesäyliopistowebinaarit yhteistyössä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa

Tämä kurssi on päättynyt

14.9.2023 klo 17-17.30 Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus 

5.10.2023 klo 17-17.30 Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväskorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta 

2.11.2023 klo 17-17.30 Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT) 

23.11.2023 klo 17-17.30 Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä - FINGER-toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Webinaarit ovat maksuttomia.



Opettaja: Opettaja Avoin

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 100, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Webinaari / Etäkoulutus
Opetuskieli: Suomi

Aika: 14.9.2023 - 23.11.2023

Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2023 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit